Dom za stara lica i sanitetski transport Konak nalazi se u Sremskoj Kamenici i namenjen je za smeštaj pacijenata kojima je potrebna postoperativna nega, smeštaj ortopedskih pacijenata, kao i pacijenata u stanju nakon šloga. 

Ustanova poseduje rešenje Pokrajnskog sekretarijata za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju, kao i licencu.

Naš dom za stare KONAK, nudi maksimalnu negu i pomoć svojim korisnicima i u potpunosti je prilagođen potrebama pokretnih, teško pokretnih i nepokretnih lica. Na taj način olakšamo život njima i njihovim porodicama. 

U Sremskoj Kamenici se nalazi i nadaleko poznati “Institut za kardiovaskularne i plućne bolesti” sa kojim imamo izuzetno dobru saradnju.

Takođe, dom poseduje lični sanitetski prevoz koji omogućava prevoz najtežih bolesnika na teritoriji cele Srbije, kao i u inostranstvu. Prevoz se vrši novim vozilima koja su kompletno opremljena najsavremenijom opremom i poseduju rampu za kolica. U pratnji pacijenta nalaze se doktor, po potrebi, medicinski tehničar i vozač.

 

Translate

dom za stare sa zdravstvenom negom dom za stare sa zdravstvenom negom dom za stare sa zdravstvenom negom dom za stare sa zdravstvenom negom dom za stare sa zdravstvenom negom dom za stare sa zdravstvenom negom dom za stare sa zdravstvenom negom dom za stare sa zdravstvenom negom

Facebook

Statistika

0061966
Danas
Juče
Ove nedelje
Prošle nedelje
Ovog meseca
Prošlog meseca
UKUPNO:
23
49
382
382
1481
1864
61966